Lyhörd – mer än bara ett namn

AB Lyhörd arbetar på uppdrag av Region Stockholm med hörseltest, hörselutredning och hörapparatutprovning. Ingen remiss krävs för att träffa oss. Vi är leverantörsoberoende och har patientens välmående som enda prioritet.

Vi kan även göra service på befintliga hörapparater och tillbehör, justera vid behov, hjälpa till att byta batterier och annat praktiskt. Vi hjälper till att anpassa ditt hem: t.ex. TV, telefon och musik samt arbetsplats: telefoni, möten, dator, videokonferenser, eller annan kommunikationsutrustning. Kring arbetsplatsanpassning samarbetar vi med din arbetsgivare eller Försäkringskassan.

Vidare arbetar vi med individuellt anpassade hörselskydd för påfrestande arbete, fritid eller jakt.

Lyhörd är mer än ett namn, det är en värdegrund och ett arbetssätt där vi sätter patientens välmående, behov och tankar först. Med detta som utgångspunkt hjälper vi dig att hitta en lösning anpassat för just ditt behov.

Vårt uppdrag är att möjliggöra livskvalitet. Hörselnedsättning ska inte få vara en förhindrande faktor för patienten. Genom vår kunskap och den bäst lämpade tekniken korrigerar vi hörselnedsättningen till obefintlighet.

Vår princip är patienten först. Patienten är den högsta chefen hos oss.
Positiv, enkel och patientanpassad upplevelse är vårt sätt att nå bästa resultat.

Samarbetspartners:

Prof Dr Matti Anniko, Hötorgets Läkarhus

Hörseltest & konsultation. Ingen remiss behövs

Hörseltest – Utprovning, justering och service av hörapparat – Hörselskydd – Hjälpmedel